Warning: Use of undefined constant FACEBOOK - assumed 'FACEBOOK' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/maratonv/public_html/catalog/controller/information/information.php on line 52 Politica de retur
Menu

Aici veți găsi răspunsuri la întrebările frecvente

La câteva minute după ce vă înregistrați, vă vom trimite un e-mail de confirmare care va conține toate informațiile importante. De asemenea, vă vom trimite un memento cu o săptămână înainte de alergare. Dacă nu ați primit și e-mail, vă rugăm să ne contactați la info@maratonvirtual.ro

Da, sunt. Alergătorii aleargă pe distanța stabilită. Și cei mai mulți dintre ei împărtășesc imagini cu comunitatea noastră Faceboook.

Da. Imediat după înregistrare, veți primi o invitație la Grupul nostru privat de Facebook. Acolo veți avea șansa de a împărtăși experiențe cu oameni din întreaga lume.

Singurul lucru setat este ziua evenimentului. Vă alegeți propria oră de început și luăm în considerare ora și data fusului orar în care vă aflați.

Vă stabiliți ruta respectând distanța pe care ați aplicat-o.

Dacă nu mai puteți participa la cursa pe care ați rezervat-o, aveți două opțiuni:

  • Dacă anulați în termen de 14 zile de la rezervare, veți primi o rambursare integrală.
  • Dacă doriți să anulați după 14 zile de rezervare, din păcate acest lucru nu este posibil. Cu toate acestea, vă vom oferi șansa de a reprograma un alt eveniment de alergare fără taxe suplimentare.

Contactați-ne și vom găsi o soluție: info@maratonvirtual.ro

Simplu: în zilele evenimentului în care vă înscrieți, veți primi acces la portalul nostru și acolo veți încărca o captură de ecran a aplicației / ceasului dvs. care rulează. După aceea, veți obține medalia.

PS: avem încredere în tine și ne place să credem că alergătorii sunt corecți. Apreciem o cursă terminată și nu luăm în considerare timpul.

Nu. Veți primi o medalie dacă veți termina competiția. Dacă vom oferi medalii tuturor, nu va fi corect pentru alergători.

După ce vă terminați cursa și ne trimiteți o captură de ecran cu performanța dvs., vom începe procesul de a vă trimite medalia. Certificatul va fi disponibil online în același timp. Acest lucru se poate întâmpla imediat sau poate dura câteva zile mai mult.

Pentru toate țările. Livrăm la nivel mondial datorită partenerilor noștri de transport maritim.

La fel ca dvs., suntem alergători pasionați cărora le place sentimentul de a fi conectați cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune. Am investit pasiune, timp și bani în acest proiect și sărbătorim libertatea de a alerga alături de oameni din întreaga lume. Vă mulțumim că ne susțineți și vă dorim curse uimitoare!

Politica de retur

Politica de rambursare

Avem o politică de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. Veți avea nevoie și de chitanța sau dovada achiziției.

Pentru a începe o retur, ne puteți contacta la team@virtualrunners.org. Dacă returnarea dvs. este acceptată, vă vom trimite o etichetă de expediere pentru retur, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi către noi fără a solicita mai întâi retur nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebări privind returnarea la team@virtualrunners.org.

Daune și probleme
Vă rugăm să verificați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o rezolvăm.

Excepții/articole nereturnabile
Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi bunuri perisabile (cum ar fi alimente, flori sau plante), produse personalizate (cum ar fi comenzi speciale sau articole personalizate) și produse de îngrijire personală (cum ar fi produsele de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm returnări pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta returnarea articolelor de vânzare sau a cardurilor cadou.

Schimburi
Cel mai rapid mod de a vă asigura că obțineți ceea ce doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, efectuați o achiziție separată pentru noul articol.

Rambursări
Vă vom anunța după primirea și verificarea returnării și vă vom anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobat, veți fi rambursat automat pe metoda de plată inițială. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp pentru ca banca sau compania dvs. de card de credit să proceseze și să posteze rambursarea.